Fra 2016 vil vi være klar med salg af vores produkter, der i første omgang omfatter Frilandskød fra grise, kalve og lam, der alle vil være opdrættet 100 % på friland. I forsommeren vil vi også få  nye kartofler på hylderne, ligesom honning og marmeladen vil komme, når tid er. Flere produkter vil løbende komme til i takt med, at vi får etableret produktionen (f.eks æg) – så følg med på facebook eller her på hjemmesiden.

 

Alle vores dyr opdrættes 100 % på friland. Det vil sige, at de går ude på marken året rundt og i alle livets faser. Derfor har vi naturligvis egnede hytter af god kvalitet til at sikre ly og læ og et tørt leje at varme og hvile sig i med rigelige mængder god halm.

 

Alle vores dyr får foder efter deres behov, så de kan holde et godt hul. Det er vigtigt for os, at alle dyrene (både drøvtyggere som kalve og får og enmavede dyr som grisene) får grovfoder for at sikre deres gode fordøjelse og mæthedsfølelse – og vi kan, se at det indtages med stor vellyst hos dem alle. Foderet producerer vi, i det omfang det er muligt, på vores egne marker. Resten indkøber vi hos gode danske samarbejdspartnere.

 

Vi har selvfølgelig dyr på ejendommen hele året, men vi slagter kun i efteråret. Her vil kødet være bedst efter et sommerhalvår med godt foder på marken og uden behov for at lægge ekstra fedt på kroppen for at holde varmen. Det vil sige, at kødet er mørt og maget fra sunde dyr, der har haft et godt liv ude i naturen.

 

 Susannesholm - Kolding Ådal  - Vranderupvej 122 - 6000 Kolding - Tlf. 22882832 - info@susannesholm.dk