Fra 2019 sæsonen har vi skåret vores animalske produktion til således vi kun producere oksekød og lammekød på ejendommen. Dyrene går ude det meste af året, da vi mener det giver de stærkeste dyr og det bedste kød. Alle dyrene har naturligvis egnede hytter af god kvalitet til at sikre ly og læ og et tørt leje at varme og hvile sig i med rigelige mængder god halm.

 

Alle vores dyr får foder efter deres behov, så de kan holde et godt hul. Det er vigtigt for os, at såvel kødkvæg som får/lam får grovfoder for at sikre deres gode fordøjelse og mæthedsfølelse – og vi kan, se at det indtages med stor vellyst hos dem alle. Foderet producerer vi på vores egne marker.

 

Vi har selvfølgelig dyr på ejendommen hele året, men vi slagter kun lam i efteråret. Her vil kødet være bedst efter et sommerhalvår med godt foder på marken og uden behov for at lægge ekstra fedt på kroppen for at holde varmen. Det vil sige, at kødet er mørt og maget fra sunde dyr, der har haft et godt liv ude i naturen. Vores kødkvægsbesætning er en blanding af Hereford og Limosine. Ungdyrene slagtes når de når en alder af ca 16 måneder, og vil derfor komme til salg løbende

 

Under bjælken "Produkter" finder du en dropdown bjælke der beskriver hver enkelt af vores driftsgrene.

 

 

 Susannesholm - Kolding Ådal  - Vranderupvej 122 - 6000 Kolding - Tlf. 22882832 - info@susannesholm.dk